Current track

Title

Artist

Background

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη Live στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2020

Written by on 31/07/2020

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις της και την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, θα απογειώσει το 28ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας με ένα μοναδικό Live γεμάτο ηλεκτρισμό και συναίσθημα, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης.

Τα καλοκαίρια δεν γίνεται να τα ζήσεις χωρίς τις συναυλίες και τα live της Ελευθερίας, ειδικά όταν αναρωτιέσαι: «Τι λείπει, τι φταίει και η καρδιά μου κλαίει»!
Καλοκαίρια χωρίς την Ελευθερία και χωρίς να μας μοιράσει “της Καληνύχτας τα φιλιά” και όλα τα #arvanitakiclassics, δεν γίνεται!

Η κρυστάλλινη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη έχει γίνει συντροφιά στους έρωτες, τις λύπες, τους χωρισμούς, στις χαρές, στις μοναξιές αλλά και στα πιο μεγάλα γλέντια μας.

Οι πιο φανατικοί ακόμη σιγοντάρουν τα καλοκαιρινά βράδια με το “Ψωμί- παιδεία- Ελευθερία Αρβανιτάκη” που ακουγόταν σαν ιαχή την δεκαετία του ’90 και φυσικά όλοι αδημονούν για να ακούσουν την αξεπέραστη ερμηνεύτρια να υμνεί τον έρωτα, την παράδοση, την ποίηση και την παγκόσμια μουσική, την οποία υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια.

Έχει πει τραγούδια που γίνανε συνθήματα, έχει υμνήσει τον έρωτα, έχει υπηρετήσει το λαϊκό τραγούδι, έχει εξυψώσει την παράδοση, έχει ταξιδέψει την Ελλάδα με την μουσική της στις πέντε ηπείρους, δίνοντας παραστάσεις σε κάποιους από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους διεθνώς, έχοντας καταλάβει μια θέση στον κόσμο της world music , έχει τζαζάρει με απίστευτο class.

Έχει κάνει ποπ με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, έχει ερμηνεύσει μελοποιημένη ποίηση κάνοντάς την mainstream, έχει ανοίξει τον δρόμο για το ρεύμα της μουσικής με έναν χαρακτήρα εντοπιότητας σε συνδυασμό με τις επιρροές της δύσης, έχει τραγουδήσει τόσο με ρεμπέτικες κομπανίες όσο και με κλασσικές ορχήστρες, έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες με δημιουργούς κι ερμηνευτές εντός και εκτός των συνόρων και συνεχίζει να προτείνει νέα τραγούδια, νέους ήχους μέχρι και σήμερα:

είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελευθερία μας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, θα δώσει μία παράσταση στη Χαλκιδική και το Αμφιθέατρο Σίβηρης στην οποία θα ακούσουμε μεγάλα της τραγούδια –δηλαδή όλα τα #arvanitakiclassics που έχουμε αγαπήσει – αλλά και τραγούδια που διασκεύασε και τα ξανά αγαπήσαμε με την φωνή της, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο. Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας.

Την Ελευθερία Αρβανιτάκη πλαισιώνουν σταθερά τα τελευταία χρόνια οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης(πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, μαντολίνο, μπουζούκι, λαούτο) και Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης(τύμπανα, ενορχηστρώσεις).

Μείναμε για πολύ καιρό χωρίς live μουσική, καιρός να ξαναβρεθούμε να τραγουδήσουμε παρέα.

 

Πληροφορίες

Αμφιθέατρο Σίβηρης
Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

28ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας: Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη
Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στις 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν 20.00

Εισιτήρια:

Τιμές εισιτηρίων Γενικής Εισόδου / Ταμείου:
Εισιτήρια καθήμενων για όλες τις ζώνες: 15€

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr
Super Market Παπανικολάου, Σίβηρη, τηλ. 23740 22279
Mini Market “Ioannis” (Μαναλούτσος), Σίβηρη, τηλ. 23740 24912
SCRABBLE (Παπαρούλιας), Κασσάδρεια, τηλ. 2374023830

Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης, οι θεατές να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα παράστασης.

Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται και κατά την διάρκεια της παράστασης. Παρακαλώ ας κρατηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.